Denis Rajčić

Denis Rajčić

Glumačka biografija i ostalo

 

Gluma

Pored zabavljanja i nasmijavanja ljudi obožavam i glumiti (ponekad i preglumljavati, haha). Moja strast za zabavljanjem publike odvela me je u glumačke vode. Završio sam 4 godine glumačkog programa umjetničke organizacije ‘Studio Kubus’ – koji obuhvaća rad na tijelu, glasu i artikulaciji, kao i primjenu glumačkih metoda / tehnika (K.S. Stanislavskog, Lee Strasberga, M. Čehova), te sam amaterski educirani glumac.

Dugogodišnje glumačko iskustvo stjecao sam epizodnim ulogama u hrvatskim serijama i sapunicama (Horvatovi, Čista ljubav, Larin izbor, Zabranjena ljubav, Zakon ljubavi, Krim tim 2, Dome slatki dome, Kud puklo da puklo i dr.), nastupima u domaćim emisijama (Shopping kraljica, Najveći hrvatski misteriji Roberta Knjaza i dr.), te nastupima u muzičkim video spotovima u Hrvatskoj i regiji (Lana Jurčević, Maja Šuput/2 spota, Colonia, Žanamari Lalić, Sandi Cenov, Slovenski trio Sestre, Sanja Doležal i drugi).

 

Ples

Osim fitnessa, glume i stand up komedije, moja velika ljubav je i ples, te sam kao plesač i animator nastupao diljem Hrvatske (Pag / Zrće, Vodice, Krk, Hvar, Dubrovnik, Rijeka i dr.), u različitim plesnim projektima (Dora izbor za Eurosong; animator / plesač za turneju Laškog piva; Beck’s turneja po Jadranskom moru; Top Stars u Areni; Maja Šuput plesni nastup 2010. Izbor za Miss i Mistera Hrvatske i dr.), i u brojnim domaćim i regionalnim muzičkim video spotovima:

 

Model

Kao model okušao sam se u raznim projektima, modnim revijama, reklamama (TV reklama TELE 2 ‘TA-DAA’; city light reklama za magazin ‘Elite‘ i za shopping centar ‘Importanne Galleria’; reklamni spot za Ožujsko Božićno pivo i preparate za kosu Ilirija i dr.) i kao zaštitno lice kolekcije 2017 / 2018 hrvatske dizajnerice Vesne Gabriše. Kao fitness model sudjelovao sam u raznim projektima (brojni članci o vježbanju za web portale i časopis Men’s Health; za Američku fitness aplikaciju Sheypme. )

Ako me želite angažirati slobodno kliknite OVDJE!

Bit će mi drago da ostvarimo suradnju!

Pročitajte moje članke...

Živi aktivno uz osmijeh!

MOJ INTERVJU ZA Men's Health

NEWSLETTER

Pretplatite se na moj newsletter i ne propustite dnevnu dozu smijeha i savjete za zdrav i aktivan život!

Copyright 2021 © All rights Reserved. Design by FitnessBEAM

Close Menu