Denis Rajčić

Denis Rajčić

Glumačka biografija i ostalo

 

Gluma

Pored zabavljanja i nasmijavanja ljudi obožavam i glumiti (ponekad i preglumljavati, haha). Moja strast za zabavljanjem publike odvela me je u glumačke vode. Završio sam 4 godine glumačkog programa umjetničke organizacije ‘Studio Kubus’ – koji obuhvaća rad na tijelu, glasu i artikulaciji, kao i primjenu glumačkih metoda / tehnika (K.S. Stanislavskog, Lee Strasberga, M. Čehova), te sam amaterski educirani glumac.

Dugogodišnje glumačko iskustvo stjecao sam epizodnim ulogama u hrvatskim serijama i sapunicama (Horvatovi, Čista ljubav, Larin izbor, Zabranjena ljubav, Zakon ljubavi, Krim tim 2, Dome slatki dome, Kud puklo da puklo i dr.), nastupima u domaćim emisijama (Shopping kraljica, Najveći hrvatski misteriji Roberta Knjaza i dr.), te nastupima u muzičkim video spotovima u Hrvatskoj i regiji (Lana Jurčević, Maja Šuput/2 spota, Colonia, Žanamari Lalić, Sandi Cenov, Slovenski trio Sestre, Sanja Doležal i drugi).

Ples

Osim fitnessa, glume i stand up komedije, moja velika ljubav je i ples, te sam kao plesač i animator nastupao diljem Hrvatske (Pag / Zrće, Vodice, Krk, Hvar, Dubrovnik, Rijeka i dr.), u različitim plesnim projektima (Dora izbor za Eurosong; animator / plesač za turneju Laškog piva; Beck’s turneja po Jadranskom moru; Top Stars u Areni; Maja Šuput plesni nastup 2010. Izbor za Miss i Mistera Hrvatske i dr.), i u brojnim domaćim i regionalnim muzičkim video spotovima:

 

Model

Kao model okušao sam se u raznim projektima, modnim revijama, reklamama (TV reklama TELE 2 ‘TA-DAA’; city light reklama za magazin ‘Elite‘ i za shopping centar ‘Importanne Galleria’; reklamni spot za Ožujsko Božićno pivo i preparate za kosu Ilirija i dr.) i kao zaštitno lice kolekcije 2017 / 2018 hrvatske dizajnerice Vesne Gabriše. Kao fitness model sudjelovao sam u raznim projektima (brojni članci o vježbanju za web portale i časopis Men’s Health; za Američku fitness aplikaciju Sheypme. )

Ako me želite angažirati slobodno kliknite OVDJE!

Bit će mi drago da ostvarimo suradnju!

Pročitajte moje članke...

Ostalo
Denis Rajčić

RAZNI TIPOVI MUŠKIH U TERETANI

FR(L)IKOVI IZ TERETANE Tko su razni tipovi likova (ili frikova) koje svakodnevno susrećemo u teretani? Možda neke (ili sebe) prepoznate!   Iako se naslov odnosi

Pročitajte »
Prvo za pročitati
Denis Rajčić

HIIT TRENING CIJELOG TIJELA S BUĆICAMA

Isprobajte ovaj brzi i učinkoviti visoko intenzivni intervali trening cijelog tijela s bućicama, s kojim ćete izgraditi mišiće, kondiciju, mišićnu izdržljivost i spržiti masno tkivo.

Pročitajte »