Denis Rajčić -tko sam ja i zašto sam ovdje?

denis rajcic

Iako se do svoje 19. godine nisam bavio nikakvim sportom, nikada neću zaboraviti neopisivu sreću ispunjenu adrenalinom i oduševljenjem kada me je prijatelj odveo u lokalnu teretanu i kada sam u ruke prvi put primio šipku utega. Tijekom ta prva dva sata treninga nezaustavljivo sam preletio po svim spravama i utezima u teretani, te odmah osjetio – ovo je za mene!

Iako mi je 2018. godine bila srebrna obljetnica sustavnog vježbanja (OMG, pa to je četvrt stoljeća! ☺), s radošću mogu reći da me strast za treninzima, vježbanjem i općenito zdravim & aktivnim načinom života još uvijek podjednako ispunjava i neopisivo veseli kao i na početku – valjda zato što sam se prilično odmorio u tih svojih prvih 19 neaktivnih godina! ☺ Više o tome…

 

Natjecateljske daske…

U tim počecima nisam ni sanjao da ću jednog dana obući posing gaćice, namazati se bojom i stati na binu iliti daske koje život znače – s kojih još uvijek ne silazima, ali sada kao komičar i glumac – i natjecati se. Tako sam se okušao u brojnim disciplinama (Muški bodyfitness, Classic bodybuilding, Men’s Physique i Fitness model), različitim federacijama (IFBB, INBA, IBFF i Musclemania) te se natjecao u Hrvatskoj ali i izvan njenih granica (BiH, Slovenija, Slovačka, Austrija, Italija i USA). Više o tome…

Također, moja filozofija od početka treniranja, preko natjecanja i cijele fitness karijere, bila je da sve postignem bez nedopuštenog dopinga, odnosno da i na natjecanja izlazim natural / drug free. Tako sam uspio dokazati svima – a najviše sebi – da se i bez dopinga može izgraditi atletsko tijelo, uspješno natjecati i osvajati zlatne medalje.

… i ostale daske!

Spomenuo sam daske koje mi život znače, a nekada i fale (doslovno i metaforički, haha), jer osim fitnessa obožavam zabavljati i nasmijavati ljude. Tu svoju ogromnu strast kanalizirao sam kroz glumu i stand up komediju. Završio sam 4 god. glumačkog programa Umjetničke organizacije Studio Kubus te sam dugi niz godina iskustvo stjecao u različitim glumačkim projektima (TV serije, muzički video spotovi, predstave i reklame).

Osim toga, apsolvent sam na Višoj trenerskoj / KIF, osobni certificirani fitness trener (Hard Body Coach L1, KB L1 i Fitness Index) i suradnik na brojnim fitness projektima (KOZMO fitness izazov, fit aplikacija Sheypme, idejni začetnik fitness festivala CRO FIT FEST i dr.).

Cilj mi je postati najkomičniji među nabildanima ili najnabildaniji među komičnima – ili možda samo komično nabildan!  

Svoju ljubav prema pisanju i fitnessu realizirao sam kao premium autor portala building-body.com (moji članci na building-body.com) i kao stalni kolumnist časopisa Men’s Health (MH naslovnicu i moj intervju možete pročitati OVDJE, a brojne članke koje sam napisao za taj časopis imate OVDJE / pod kategorijom Motivacija).

Treniraj uz osmijeh by Denis Rajčić

Kako bih vas zabavio i nasmijao, te svojim znanjem, višegodišnjim iskustvom i primjerom motivirao da živite zdravo i aktivno, odlučio sam spojiti fitness i stand up komediju.

Stoga sam pokrenuo brand ”Treniraj uz Osmijeh”.

Zato na Stand Up nastupu pričam fore o vježbanju i mršavljenju, a na treningu – kada je klijentu najteže – ispričam neku svoju foru… i onda on odustane od svega! 🙂

Ok, šalu na stranu. Moja je misija učiniti vježbanje zabavnim i kroz (o)smijeh vas dovesti do zdravlja i željene tjelesne forme. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Želim vas zaraziti onim FUNtastičnim osjećajem, nepodnošljive lakoće postojanja koji se javlja nakon vježbanja, kada se osjećate poletno, energično i lako, jednom riječi – FIT!

Važno je shvatiti da ne postoje prečice, čarobne tablete i instant rješenja do zdravog i lijepog tijela, pa tako ni do sretnog života. Sreća i radost su naše prirodno stanje i već su u nama (članak o tome imate OVDJE), a ne u drugima, stvarima ili okolnostima oko nas – samo to trebamo osvijestiti i na tome (po)raditi.

Mi ljudi smo bića pokreta, aktivnosti i kretanja, zato je važno naučiti uživati u cijelom tom procesu i tako stvoriti harmoniju u životu, a to sve možemo samo ako smo zdravi.

Taj naš put može i treba biti zabavan i uzbudljiv, jer – Nema puta ka sreći, sreća je put!
Zato vas pozivam da skupa UČINIMO VJEŽBANJE ZABAVNIM!

Vidimo se na treningu ili na stand up nastupu!

Vaš trener i komičar,
Denis Rajčić

Sviđa ti se članak? Podijeli ga...

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Denis Rajčić

Denis Rajčić

Subotičanin na ’’privremenom’’ životu i radu u Zagrebu. Trener, plesač i glumac u pokušajima, sa željom da postane najkomičniji među nabildanima ili najnabildaniji među komičnima – a može biti i komično nabildan! On dokazuje da je bolje biti dobra kopija / imitator, nego loš original - zato originalno imitira domaće selebritije!

Trening

URADITE SAVRŠENA PONAVLJANJA!

  Čuvena izreka glasi Ponavljanje je majka znanja, dok bi u bodybuildingu to moglo biti: PONAVLJANJE JE MAJKA BODYBUILDINGA! To znači da je SVAKO ponavljanje

Pročitajte »
Motivacija

BUDITE SEBIČNI I UGODITE SEBI!

Živimo u zapadnoj kulturi koja s jedne strane potiče individualnost, a s druge osuđuje sebičnost i egoizam – prilično shizoidna situacija. Vjerujem da je uvijek

Pročitajte »

Živi aktivno uz osmijeh!

MOJ INTERVJU ZA Men's Health

NEWSLETTER

Pretplatite se na moj newsletter i ne propustite dnevnu dozu smijeha i savjete za zdrav i aktivan život!

Copyright 2019 © All rights Reserved. Design by FitnessBEAM