Učinimo vježbanje zabavnim!

Kako spojiti FITNESS & KOMEDIJU i kako trenirati sigurno, učinkovito & zabavno – znaju moji klijenti, a možeš saznati i TI!

Moja je misija učiniti vježbanje zabavnim i na zabavan način vas dovesti do zdravlja i željene tjelesne forme. Kroz želju da treniram ljude na zabavan način nastao je brand ”Treniraj uz ☺smijeh”.

Kako obožavam igre riječi tako i ”Treniraj uz (O)smijeh” ima dvostruko značenje – bit ćete sretni i ”Osmijehnuti’‘, jer činite nešto dobro za sebe i svoje zdravlje, dok za smijeh – vjerujem da ću vam ga izmamiti.

Tako svečano obećajem da ću vas na treningu, osim s vježbama, ”mučiti” i svojim smislom za humor.

Da vas ne zbunim. To što su treninzi uz (O)smijeh, to nikako ne znači da je ”smijeh od treninga” ili da je ne daj bože neozbiljno! Kad se radi, onda je ”nemilosrdni” red, rad i disciplina – bez brige, preživjet ćete ☺ – ali će vam na treningu biti zabavno & zanimljivo.

 

Želim da s treninga odete sretniji i zadovoljniji nego što ste došli.

Transformirajte se u najbolju verziju sebe na zabavan način.

Poboljšajte svoje tjelesne sposobnosti i izgled, očuvajte i unaprijedite zdravlje. Počnite živjeti kvalitetnije, s više životne energije, optimizma i radosti. Izgradite lijepo, atletsko i mišićavo tijelo te postanite funkcionalniji i spremniji za svakodnevne životne izazove kroz zabavan i zanimljiv sustav treninga.

Individualni trening

Želite vježbati, ali ne želite smrknutog ''goniča robova''? Obećajem da neću biti smrknut, ali ću vas "goniti" 😉

Grupni trening

Zašto ne vježbati u društvu i uz (O)smijeh? Ok, nekada će to biti bolna grimasa od napora – ali i tako se sve što želimo u životu, a vrijedno je truda, nalazi izvan naše ''zone ugode''.

Program treninga

Pronađite vrijeme ZA SEBE i poklonite si kvalitetan program treninga koji će vam na siguran, učinkovit i zanimljiv način pomoći da poboljšate svoje zdravlje, izgled i tjelesne sposobnosti!

ONLINE trening i savjetovanje

TRANSFORMACIJA vašeg tijela u skladu s individualnim željama i ciljevima

Plan prehrane i suplementacije

Sastavljen prema Vašem tipu tijela, stilu i načinu života, te prema Vašim individualnim potrebama i ciljevima...

Testiranje i procjena razine fitnessa

Testiranje i procjena stvarne razine zdravstvenog fitnessa pojedinca.