”ŽIVI ZDRAVO UZ OSMIJEH” – zdravlje, vježbanje i humor

Kako spojiti zdrav način života, stand up komediju i smoothie radionicu?

 

Odgovor se krije u originalnom projektu “ŽIVI ZDRAVO UZ OSMIJEH” koji smo pokrenuli moj kolega fitness trener i glumac Mario Valentić i ja.

Do suradnje je došlo spontano. Naime, Mario ima svoj brand “HealthyFit” i već neko vrijeme radi svoju smoothie challenge radionicu, s kojom educira ljude o zdravoj prehrani, te s time gostuje po različitim eventima.

S druge strane, ja sam nedavno pokrenuo svoj brand ’’Treniraj uz Osmijeh’’, gdje spajam vježbanje i humor.

 

 

Tako smo zaključili da bi mogli napraviti jedinstveni spoj zdrave prehrane, vježbanja i mojih stand up nastupa, te kroz ovakav zabavno – edukativni fitness event promovirati zdrav i aktivan način života, pozitivnu energiju i humor.

Na ovaj način želimo educirati ljude o zdravim životnim navikama, ali ih pri tome zabaviti i nasmijati – jer smijeh je najbolji lijek za sve! 😊

 

Kako nam je bilo prvi put?

Zbog toga smo iznimno zadovoljni što je naša prva u nizu radionica ”ŽIVI ZDRAVO UZ OSMIJEH”, u prošli petak 15.6. više nego uspješno ”probila led” (a led nam je trebao za brojne smoothie koje smo tad smutili, haha) u shopping centru Supernova City Colosseum u Slavonskom Brodu.

Bio nam je stvarno super užitak pokrenuti Brođane i Brođanke na vježbanje, udijeliti im pokoji savjet o zdravlju, i pokazati im da se i u trapericama i košulji može vježbati!

 

Kako je sve izgledalo pogledajte u videu:

 

Tako su posjetitelji degustirali napitke, pokrenuli se na vježbanje, odmjerili svoje snage u sportskom izazovu za rekreativce (sklekovi, čučnjevi, marinci i sl.) i natjecanju u izradi najukusnijeg smoothie-a (smoothie challenge). Najbolji su osvojili novčane poklon bonove Supernove.

 

 

 

 

 

HVALA Supernova City Colosseum na pozivu i ukazanom povjerenju za našu iznimno uspješnu prvu po redu ”ŽIVI ZDRAVO UZ OSMIJEH” radionicu!

 

Ako želite da gostujemo i u vašem gradu, slobodno kliknite OVDJE!

 

 

 

 

Sviđa ti se članak? Podijeli ga...

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Denis Rajčić

Denis Rajčić

Subotičanin na ’’privremenom’’ životu i radu u Zagrebu. Trener, plesač i glumac u pokušajima, sa željom da postane najkomičniji među nabildanima ili najnabildaniji među komičnima – a može biti i komično nabildan! On dokazuje da je bolje biti dobra kopija / imitator, nego loš original - zato originalno imitira domaće selebritije!

Ostalo

RAZNI TIPOVI MUŠKIH U TERETANI

FR(L)IKOVI IZ TERETANE Tko su razni tipovi likova (ili frikova) koje svakodnevno susrećemo u teretani? Možda neke (ili sebe) prepoznate!   Iako se naslov odnosi

Pročitajte »

Živi aktivno uz osmijeh!

MOJ INTERVJU ZA Men's Health

NEWSLETTER

Pretplatite se na moj newsletter i ne propustite dnevnu dozu smijeha i savjete za zdrav i aktivan život!

Copyright 2024 © All rights Reserved. Design by FitnessBEAM