”ŽIVI ZDRAVO UZ OSMIJEH” – zdravlje, vježbanje i humor

Kako spojiti zdrav način života, stand up komediju i smoothie radionicu?

 

Odgovor se krije u originalnom projektu “ŽIVI ZDRAVO UZ OSMIJEH” koji smo pokrenuli moj kolega fitness trener i glumac Mario Valentić i ja.

Do suradnje je došlo spontano. Naime, Mario ima svoj brand “HealthyFit” i već neko vrijeme radi svoju smoothie challenge radionicu, s kojom educira ljude o zdravoj prehrani, te s time gostuje po različitim eventima.

S druge strane, ja sam nedavno pokrenuo svoj brand ’’Treniraj uz Osmijeh’’, gdje spajam vježbanje i humor.

 

 

Tako smo zaključili da bi mogli napraviti jedinstveni spoj zdrave prehrane, vježbanja i mojih stand up nastupa, te kroz ovakav zabavno – edukativni fitness event promovirati zdrav i aktivan način života, pozitivnu energiju i humor.

Na ovaj način želimo educirati ljude o zdravim životnim navikama, ali ih pri tome zabaviti i nasmijati – jer smijeh je najbolji lijek za sve! 😊

 

Kako nam je bilo prvi put?

Zbog toga smo iznimno zadovoljni što je naša prva u nizu radionica ”ŽIVI ZDRAVO UZ OSMIJEH”, u prošli petak 15.6. više nego uspješno ”probila led” (a led nam je trebao za brojne smoothie koje smo tad smutili, haha) u shopping centru Supernova City Colosseum u Slavonskom Brodu.

Bio nam je stvarno super užitak pokrenuti Brođane i Brođanke na vježbanje, udijeliti im pokoji savjet o zdravlju, i pokazati im da se i u trapericama i košulji može vježbati!

 

Kako je sve izgledalo pogledajte u videu:

 

Tako su posjetitelji degustirali napitke, pokrenuli se na vježbanje, odmjerili svoje snage u sportskom izazovu za rekreativce (sklekovi, čučnjevi, marinci i sl.) i natjecanju u izradi najukusnijeg smoothie-a (smoothie challenge). Najbolji su osvojili novčane poklon bonove Supernove.

 

 

 

 

 

HVALA Supernova City Colosseum na pozivu i ukazanom povjerenju za našu iznimno uspješnu prvu po redu ”ŽIVI ZDRAVO UZ OSMIJEH” radionicu!

 

Ako želite da gostujemo i u vašem gradu, slobodno kliknite OVDJE!

 

 

 

 

Sviđa ti se članak? Podijeli ga...

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Denis Rajčić

Denis Rajčić

Subotičanin na ’’privremenom’’ životu i radu u Zagrebu. Trener, plesač i glumac u pokušajima, sa željom da postane najkomičniji među nabildanima ili najnabildaniji među komičnima – a može biti i komično nabildan! On dokazuje da je bolje biti dobra kopija / imitator, nego loš original - zato originalno imitira domaće selebritije!

Živi aktivno uz osmijeh!

MOJ INTERVJU ZA Men's Health

NEWSLETTER

Pretplatite se na moj newsletter i ne propustite dnevnu dozu smijeha i savjete za zdrav i aktivan život!

Copyright 2021 © All rights Reserved. Design by FitnessBEAM